2 februari 2014
Curaçao
a
A
1 maand!!
Ja ja, we zitten hier alweer een maand! Als ik zo terug kijk is de tijd zeker snel gegaan! Het mooie weer en de leuke dingen maken het zeker goed en zorgen ervoor dat de tijd snel gaat.
De afgelopen dagen waren ook best relaxt en het belangrijkste is natuurlijk dat ons zwembad is gemaakt!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!! Echt blij mee! En nog meer goed nieuws mijn lieve vriendje heeft geboekt om hier naar toe te komen! Beter kan het allemaal natuurlijk niet worden! Deze week komen papa en sil ook alweer hier en daarna gaat de tijd natuurlijk heel erg hard! Helaas moet er ook aan school gewerkt worden en dat gaat met best veel moeite.. De opdracht is moeilijk en de sfeer hier werkt ook niet helemaal mee.. Ook mijn beste vriendinnetje is aangekomen op Curacao dus daar ben ik ook heel erg blij mee!! Lekker weer gek doen en leuke dingen doen, wat haar heb ik natuurlijk ook gemist!
Vandaag hebben we een zwembad feestje haha dus dat word vast en zeker gezellig als de wolken even weg gaan natuurlijk.
De foto's spreken voor zich dus geloof niet dat ik daar uitleg bij hoef te geven haha het is hier in ieder geval gezellig!
Liefs Lynn